NB I 32. forduló

játékvezető:
3286 néző
2016.04.23 18:00
A mérkőzés befejeződött.
3 1
  2 1
tudósítás
A mérkőzés eseményei percről percre
A mérkőzés vége
94'

Vége a meccsnek, biztosan nyert a Debrecen. 3–1

Sárgalap
92'

Lipták és Korhut összeszólalkozott, mindketten sárga lapot kaptak.

Sárgalap
91'

Kulcsár kapott sárga lapot egy csúnya belépő után.

Csere
86'

Mindkét csapat cserélt. Takács helyett Kulcsár, Bognár helyett Szabó Balázs a pályán.

 
85'

Barczi lőtt éles szögből, Verpeczen már túljutott a labda, de lelassult, és a gólvonltól visszafelé pörgött, így Ferenczi becsúzva mentett.

Sárgalap
83'

Novothny kapott sárga lapot, mert felvágta Lázárt.

 
81'

Bódi vette észre, hogy Rados kint kószál a kapujából, és a felezővonalról ívelt, de kicsit fölé.

Csere
79'

Cserélt a Debrecen, Holman helyett Tisza lépett pályára.

 
74'

Brkovics félfordulattal lőtt egy bal oldali szöglet után, és bár Rados nem látta a lövést, a kapus lábáról kipattant a labda.

Csere
73'

Bacsa Patrik helyett Ternován Patrik a vendégeknél.

Csere
71'

Cserélt a Diósgyőr. James helyett Kovács a pályán.

Gól
69'

GÓÓÓÓÓL! NÖVELTE ELŐNYÉT A DEBRECEN! Bal oldali szabadrúgás után Bódi a tizenhatoson belülre csavarta a labdát, Bacsa fején megpattant a labda, így csavarodott a kapu bal oldalába, Rados pedig már nem érhette el. 3–1

Sárgalap
67'

Nemes kapott sárga lapot veszélyes játék miatt.

Csere
61'

Cserélt a Debrecen, Djelmic helyett Ferenczi a pályán.

 
57'

Óriási helyzetbe került a Diósgyőr, de James 16 méterről laposan Verpecz kezébe lőtt.

 
56'

Lázár játszotta el, hogy lerántották a tizenhatoson belül, de ez Szabó játékvezetőt nem hatotta meg...

 
53'

Jovanovic kapott sárga lapot, mert felvágta Jamest.

 
51'

Takács került gólhelyzetbe, el is húzta a labdát Rados mellett, de túlságosan kisodródott, így már nem lőtt újra, de a passz nem jutott el a címzettig.

Második félidő elkezdődött
46'

Elkezdődött a második félidő.

Első félidő vége
45'

Vége az első félidőnek, vezet a Debrecen. 2–1

Sárgalap
45'

James kapott sárga lapot, mert csúnyán felvágta Holmant.

Gól
43'

GÓÓÓÓÓL! SZÉPÍTETT A DVTK! Novothny kapott labdát a tizenhatoson belül, rosszl adott be, csakhogy visszapattant elé, újra beadott, ekkor már pontosan, éppen az egyedül hagyott Egerszegi elé, aki 8 méterről, belsővel lőtt a bal alsóba. 2–1

 
42'

Barczi tűnt fel a tizenhatos előterében, és egy apró csel után a jobb alsót célozta meg, de némi hiba csúszott az irányzékba, így kirúgással jöhetett a Debrecen.

 
37'

Bognár két szép csellel került lövőhelyzetbe, majd 24 méterről lőtt, a jobb alsó sarokra tartó, remek lövést Verpecz bravúrral ütötte ki.

 
36'

Létszámfölényben támadhatott a Debrecen, Varga passzolt a tizenhatos jogg sarka közelében feltűnő Bódinak, aki laposan lőtt, Rados azonban menteni tudott.

 
35'

Bacsa játszotta vissza középre a labdát Bognárhoz, aki kapásból lőtt, de a veszélyes lövés megpattant egy védőn, így ment szögletre.

Sárgalap
33'

Okuka sérelmezte, hogy a bíró nem fúj úgy, ahogy ő szeretné, kapott is egy sárgát.

 

A Debrecen legutóbbi hét hazai mérkőzéséből hatot megnyert, egyedül a Honvéd tudta elvinni a három pontot a Nagyerdőből (0–3).

 
21'

Takács ugrott ki gólhelyzetben, már-már lőtt volna, amikor Tamás Márk becsúszva szerelte a tizenhatoson belül...

Gól
19'

GÓÓÓÓÓL! MÁR KETTŐVEL VEZET A DEBRECEN! Szöglet után Varga József fejelhetett 13 méterről, az erős és pontos fejest óriási bravúrral kivédte Rados, csakhogy a labda éppen a kapu előtt ólálkodó Takács elé pattant, aki közelről bevágta a hazaiak második gólját. 2–0

 

45 élvonalbeli mérkőzésen az örökmérleg 28–10–7 a Lokinak, hatalmas a debreceniek fölénye.

 
15'

Lipták hibázott, Holman lecsapott a labdára, majd 20 méterről lőtt, de különösebb veszélyt nem jelentett a löket.

 
15'

Kis híján megszerezte a második gólt a Debrecen. Ezúttal Bódi léphetett volna ki teljesen egyedül, de hosszan szöktette magát, így odalett a helyzet.

Gól
13'

GÓÓÓÓL! VEZET A DEBRECEN! Takács kapott indítast a bal oldalon, egyből középre gurított, a védők nem érték el a labdát, Jovanovic viszont remekül érkezett, és 9 méterről higgadtan lőtt a diósgyőri kapuba. 1–0

 
8'

Szabadrúgáshoz jutott 24 méterre a DVTK kapujától a Debrecen. Bódi állt a labda mögé, tekerése veszélyesen szállt a kapu felé, Rados azonban kiütötte.

 
7'

Takács keveredett be a tizenhatoson belülre, addig-addig kereste a lövőhelyzetet, amíg nem találta meg, de hiába játszott Jovanovichoz, a helyzetből nem lett semmi.

 

A DVTK már biztosan nem végezhet a felsőházban, a DVSC a dobogóért hajt, és közvetlen riválisai, az MTK és a Videoton egymás ellen játszanak. Ha a Videoton–MTK meccsen döntetlen születik, és a DVSC legyőzi a Diósgyőrt, akkor a Loki a 2. helyről vág neki az utolsó fordulónak.

 
3'

Jobb oldali beadás után bizony nyújtózodnia kellett a diósgyőri kapusnak, Radosnak, aki beleütött a labdába, amely akár be is akadhatott volna...

Kezdőrúgás
1'

Elkezdődött a mérkőzés. A Debrecen tiszta fehérben, a DVTK tiszta feketében játszik.

 

„A Honvéd elleni vereség azért sajnálatos, mert a hetedik helyre léphettünk volna, így viszont visszacsúsztunk a kilencedikre. Tudjuk, nemzetközi porondra vágyik a DVSC, de ez nem riaszt meg bennünket. Bizakodó vagyok, legalább egy pontot akarunk szerezni” – fejtegette a meccs előtt a vendégek vezetőedzője, Egervári Sándor.

 

A meccs előtt a hazaiak középpályása, Bódi Ádám egyértelműen a győzelemben bízott: „Ahhoz, hogy a dobogón végezzünk, kötelező nyerni a DVTK ellen. Sajnos a hétközi fordulóban eltiltás miatt nem játszhattam Sopronban, de büszke vagyok a társaimra, mert remek meccsen szereztek pontot a Haladás ellen. Hiszem, hogy szombaton több szerencsénk lesz, és megelőzzük a Videotont.”

 

Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat! hamarosan kezdődik Debrecenben a DVSC–Diósgyőr mérkőzés a labdarúgó NB I 32. fordulójából. A Lokinál a harmadik helyre vágynak, de ez még úgy sem lesz egyszerű, ha ma nyernek. Csakhogy a DVTK sem adja olcsón a bőrét, hiszen elérhető közelségben van a hetedik hely... Vajon melyik csapat akarja majd jobban a sikert? Tartsanak velünk, közvetítésünkből minden kiderül!